Hämeenpuiston ystävät

 

Vuoden 2016 Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 14.8. klo 11.00–16.00. Kävijämäärältään Tampereen suosituimpiin lukeutuvaa kaupunkitapahtumaa vietetään nyt jo seitsemättä kertaa.

 

Tapahtuman ideana on ottaa Hämeenpuisto kaupunkilaisten haltuun, täyttää puisto erilaisilla kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimintapisteillä ja tuottaa kävijöille uusia toiminnallisia kokemuksia ja elämyksiä. Edellisvuoden tapaan Harrastustori on osa Puistofiestaa. Se tarkoittaa sitä, että yhdeksi tapahtuman painopisteeksi tulee syksyllä alkavien harrastusten esitteleminen kävijöille. 

OHJELMA

 

PÄÄLAVA

11.00 Simo Frangén: Tapahtuman avaus

11.10 Tuttiritari

11.35 Lastentaikuri Paspartuu

11.50 Tuttiritari

12.30 Danny’s Bollywood Dance Crew

13.15 Tampereen Ukuleleorkesteri

14.00 Rock Pop Cafe

14.45 Siiri

15.30 Mansesteri

Esiintyjien välissä tunnelmaa nostattaa upea Pyrintö Cheer Team!

 

POHJOISLAVA

11.00 Tapahtuman avaus

11.10 Poltesali

11.30 Dominutz

12.15 Mad Science

12.45 Tampereen Taekwon-Do seura

13.00 Lavis-lavatanssijumppa

13.15 Humanwires

14.00 Fiilis Fitness

14.15 Capoeira Tampere

14.30 Razzmatazz

14.45 Saltatores Tavastenses 

15.00 FM64

 

ETELÄLAVA

11.00 The PepAziz

12.00 The Oates

13.00 Diana Drathen Comfort Company

14.00 Mahonies

15.00 Irjala

 

 

TOIMINTAANSA ESITTELEMÄSSÄ:

 

Aamulehti

Aamulehden tilausmyynti sekä toiminnallista ohjelmaa.

 

Afaes - Making a difference

There is a dance group from India and others to show their costums, dance and talk about their dance projects. We will also have drums, kids face painting and handcraft for people see and do with us.

Afaes ry currently has about 500 members mainly from Helsinki region, founded 2003 in Helsinki, as a registered multicultural association in Finland. 

We start our activities in Tampere on June - 2016 and now we have our new office at Satamakatu 18 - Tampere.


Ahaa Teatteri

Lasten- ja nuorten teatterin syysohjelmiston esittely. Ystäväni Viiru koko perheen näytelmä syksyllä 2016 tulossa ensi-iltaan.

 

Ahjolan kansalaisopisto ja kerhotoiminta

Kurssien ja kerhojen esittelyä. Kysely, jonka vastanneiden kesken arvotaan kurssilahjakortti.

 

Aivovammayhdistys ry

Tampereen seudun toimintaryhmä Aivovammayhdistyksen telttalla jaetaan infoa ja materiaalia aivovammoihin liittyen. Tapaat paikalla myös yhdistyksen jäseniä sekä Aivovammaliitto ry:n väkeä.

 

Amurin Teon Tupa

Amurin Teon Tupa on Satakunnankatu 38:ssa toimiva ikäihmisten kohtaamispaikka, joka tarjoaa virkistystä ja toimintaa ikäihmisille. Toimitilamme sijaitsevat katutasossa ja niihin on esteetön kulku. Tupaan voit tulla tapaamaan muita, löytämään juttukavereita, osallistumaan erilaisiin ryhmiin ja ohjelmahetkiin tai vaikka vain oleskelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta. Lisäksi Amurin Teon Tupa ry tarjoaa palveluneuvontaa ja asiakkaan tarpeista lähteviä koti- ja hoivapalveluita ikäihmisille ja omaishoitajille. Periaatteenamme on, että asiakkaidemme luona käy aina sama kotiavustaja tai hoitaja. Näin auttamassa on tuttu ihminen, joka tuntee kodin ja asukkaan tavat. Pisteeltä löytyy onnenpyörä. Lisätietoa www.teory.fi

 

Avon

Avon kauneutta tositarkoituksella. Tule tutustumaan uutuus ihonhoito ja kosmetiikka tuotteisiin ja kuulemaan lisää mahdollisuuksista olla osana Avonia.

 

Avon/ Tmi Marjo Lamminen

Tutustu tuotteisiin, toimintaan ja voit tukea rintasyöpäkampanjaa sekä kotiväkivallan vastustuskampanjaa.

 

Beach Halli Finland

Beach Halli Finland Oy edustaa eri hiekalla pelattavia urheilulajeja kuten beach volley, beach tennis, beach sulkkis ja beach futis. Areenallamme ( sisähalli ) on silkinpehmeän hiekan alla lattialämmitys, joten pelailu kovillakin pakkasilla onnistuu paljain jaloin shortseissa.

Esittelypisteellämme on 2 maalia ja pallo, jolla pehmeällä hiekalla pelataan oikeastikin. Näin eri ikäiset pelurit pääsevät kokeilemaan, millaista beach futiksen pelailu on.

Lisäksi arvomme kaikkien kävijöiden kesken 1 h:n vuoron hallille, jotkut onnelliset pääsevät silkinpehmeälle hiekalle hauskaa viettämään.


Chitalada Finland

Tule katsomaan ja kokemaan thainyrkkeilyn ja Krav Magan ihmeellinen maailma lajien perustekniikoiden esittelyiden kautta, sekä kokeilemaan välineitä ja miltä tekniikoiden tekeminen ohjatusti tuntuu.

 

Danny's Bollywood Dance Crew

Toimintapisteellä on tanssiworkshoppeja ja esityksiä ym. tanssitoiminnan esittelyä.

Iloista Bollywood-tanssia meille esittää televisiosta tuttu Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC). Ryhmä on tuttu mm. Tanssii tähtien kassa, Kingi, Dance Suomi sekä Vino Show -ohjelmista. Danny’s Bollywood Dance Crew (DBDC) on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja Bollywood-tanssiin keskittyvä tanssikoulu. Tanssikoulu tarjoaa tanssitunteja ja ryhmäliikuntaa kaikenikäisille tanssistudiollaan Tullintorin kauppakeskuksessa sekä järjestää iltapäiväkerhotoimintaa. Tanssikoulu järjestää vuosittain keväällä myös kansainvälisen Indian Dance Festivalin, johon kaikki ovat tervetulleita.

 

Dream Team Cheerleaders

Tule tutustumaan kilpacheerleadingiin Dream Teamin toimintapisteelle! #kissaperhe

 

EL Tampereen yhdistys ry

EL Enemmän Elämältä. Esittelemme Eläkeliiton Tampereen yhdsityksen toimintaa ja tapahtumia, kokoonnumme joka toinen maanantai (ei kesäaikana) Marttalassa Hämeenpuisto 39 A.

 

Eläkkeensaajien Tampereen yhdistys ry ETY

Harrastus- ja virkitystoiminnan esittelyä sekä arvonta.

 

Etappi

Tule tutustumaan Työllistämisyhdistys Etapin Leirivälinepajan telttasaunaan sekä Etapin pajatoimintaan ja palveluihin!

 

EYP Tampere

EYP Tampere on European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n paikallinen hallitus. Järjestö on koulutuksellinen ja poliittisesti sitoutumaton. Tarkoituksenamme on lisätä nuorten yhteiskunnallista tietämystä ja osallistumista. Pisteellä mehutarjoilu.

 

Finlayson Art Area

Esittelemme Finlaysonin alueen uutta taidefestivaalia. www.finlaysonartarea.fi

 

Forever Business Owner, Päivi Honkala

Aloe vera pohjaisten koko perheen hyvinvointi, kauneus ja terveystuotteiden esittely/myynti.  Forever Fit C9 ohjelman esittely: auttaa alkuun uudessa elämäntavassa ja painonhallinnassa. Itsenäisen toimijan työmahdollisuuden esitteleminen.

 

GoGo Liikuntakeskus

GoGon pisteellä oma teltta, onnenpyörä, ilmapalloja lapsille, toiminnan esittelyä.

 

Grr8t Sports

Kuplatörmäily. Tarkoituksena on töniä kupla päällä kaveri maahan, tai pois ringistä. Sopii 130-200 cm pituisille.

 

Hervannan Karjala-seura

Mikä on Karjala? Miksi on Karjala-seuroja? Minkälaista on Karjala-seuran toiminta? Meiltä saat vastauksen kiperiinkin kysymyksiin ja tutustut karjalaisen kulttuurin lukuisiin värikkäisiin ilmenemismuotoihin.

 

Hoivapalvelu Valkokulta Oy

Leikkimielinen onnenpyörä, josta voi voittaa pienen askarteluaihion joko kotiin tai paikanpäällä askarreltavaksi.

 

HyvänOlonKlubi

Rasvaprosentin mittauksia maksutta - kehonmuokkaushaasteryhmien ja fitclub-treenien markkinointia.

 

Hämeen Kansanlähetys

Lapsille mukava kilpailu, josta ilmaiset palkinnot. Jaossa toiminnastamme kertovaa materiaalia ja mahdollisuus poiketa Hämeenpuiston toimipisteessämme, jossa avoimet ovet.

 

Hämeen Liikunta ja Urheilu

Alueellinen liikuntajärjestö esittelee omaa toimintaansa; miten olla seurojen ja liikkujien tukena ja apuna. Pisteellä on luvassa myös liikunnallista aktiviteettiä ja HLUn maskotti FINX vierailee.

 

Ilves Salibandy

Salibandyn lajiesittelyä ja kilpailuja.

 

Improvisaatioteatteri Harhaliike

Tamperelainen improvisaatioteatteri Harhaliike tutustuttaa sinut improteatterin ihmeelliseen maailmaan. Tule juttelemaan ja tutustumaan Harhiksen näyttelijöihin. Lisäksi pääset kokeilemaan millaisia ovat improharjoitteet ja näkemään muutamia lyhyitä esityksiä. Tervetuloa.

 

Itsenäiset ihonhoitokonsultit

Esittelemme ja kerromme ihonhoitotuotteista. Mahdollisuus varata aika hemmotteluiltaan.

 

Jakamisen Paikka ry

Japatekstiili - Tule kokeilemaan Amish -maton tekemistä. Tuotteitamme esillä ja myynnissä. 

Japamedia - Mahdollisuus kokeilla opastetusti mm. ilmaista GIMP kuvankäsittelyohjelmaa. Voit jättää laatikkoon tietokoneisiin ja älylaitteisiin liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme sähköpostilla mahdollisimman pian.

 

Jeesus Cafe ry

Mehua ja keksejä. Jeesus Cafe ry:n toiminnan esittelyä sekä infoa avustustoiminnastamme. Evankeliumia ja kaksi akustista kitaraa.

 

Joogakoulu Ong Namo

Kundaliinijoogan esittelyä. 

 

Jouko Hakala

Tule kuulemaan vahojen hopealusikoiden uusiokäytöstä esim. koruina. Tämä harrastus sopii nuorille sekä varttuneille. On ilo päästä esittelemään yhtä harrastusmuotoa.

 

K4 Center

Esittelemme toimintaamme, johon kuuluu mm. seuratoiminta, polttarit ja TYKY- ohjaukset yrityksille. Voit kysyä seuramme lajeista, joita ovat: Kuntonyrkkeily, Kahvakuula, Thainyrkkeily ja Krav Maga/itsepuolustus, ja voit tutustua lajeissa tarvittaviin välineisiin. Pisteeltämme löytyy myös arvonta.

 

Kalpaveljet

MIEKKAILUN LAJIESITTELY - Esittelypisteellä jaetaan tietoa miekkailusta ja syksyllä alkavista kursseista Tampereella. Mahdollisuus kokeilla miekkailua itse!

 

Kamarikuoro Camena

Iloista sekakuorolaulua

 

Kaupin keilahalli

Tule kokeilemaan keilausta (sadevaraus), voit saada itsellesi uuden harrastuksen!

 

KeepLoop

Tule testaamaan KeepLoop mobiilimikroskooppia! Mobiilimikroskooppi muuttaa minkä tahansa mobiiilaitteen mikroskoopiksi (puhelin, tabletti jne). Kuka tahansa voi ottaa loistavia mikroskooppikuvia omalla puhelimellaan kohteista, joita ihmissilmä ei näe.

 

Kipukoukku

Tule kokeilemaan Kipukoukkua ja pohkeidenvenyttäjää, joilla voi saada apua niskakipuihin, alaselän ongelmiin, jalkojen ongelmiin ja suonenvetoihin. Lisäksi Paavo opastaa miten käsien nivelrikkoja voi hallita ja saada vetreämmät kädet päivän töihin. http://facebook.com/kipukoukku 

 

Kirkon Ulkomaanapu

Esittelemme Toisenlaista lahjaa. Pisteellä kehitysmaihin liittyvää tekemistä.

 

KKY

Kissojen Katastrofiyhdistys esittelee toimintansa, pitää tietoiskuja kissoista ja kissojen hyvinvoinnista. Pisteellä myös visailuja, pika-arpajaiset sekä piirrustus- ja askartelupiste. Mahdollisuus ostaa fanituotteita.

 

Kokoomusnuoret

Kokoomusnuorten toimintapisteellä on mahdollisuus tutustua kokoomusnuorten toimintaan ja toimijoihin sekä testata oma tietämyksensä politiikasta.

 

Koovee Taitoluistelu

Koovee taitoluistelu esittäytyy: luistelun riemua,  oppimisen iloa, vauhdikasta menoa, kilpailupukujen loistoa ja pyöriviä piruetteja. Tietoa taitoluisteluharrastuksesta ja pian alkavista luistelukouluista. Tule sinäkin kokeilemaan, kuinka piruettilusikka toimii!

 

Kotipalvelu Kehrälintu

Toiminnan esittelyä (kotipalvelu, kotisiivous ja kotihoito). Verenpaineen mittausta.

 

Kukkakauppa Opuntia

Kukkakauppa Opuntia on kaktusten ja tyräkkien erikoisliike.

 

Kulttuuriosuuskunta Kaje

Kulttuuriosuuskunta Kajeen toiminnan ja palveluiden esittelyä. Osallistu arvontaan ja voita mm. liikennepuistokonstaapelien Maltin ja Valtin uusin kirja nimmareilla varustettuna!

 

Kulttuuriyhdistys Keri 

Keriläiset kertovat yhdistyksen toiminnasta ja jakavat esitteitä. Ohjelmassa erilaisia kilpailuja kerimäisin palkinnoin ja muuta mukavaa.

 

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän kuplatyöpajapisteellä yleisö pääsee mukaan tekemään. Työskentelyn lomassa saat tietoa näpsäharrastuksesta ja koulusta.

 

Lauluryhmä Dominutz

Lauluryhmä Dominutz viihdyttää Puistofiestassa a cappella popilla ja rockilla. Tule osallistumaan 10-vuotiskonsertin lippuarvontaan! Konsertti järjestetään Pakkahuoneella pe 25.11.

 

Lauri Viita -seura

Lauri Viita –seura ry:n esittelypisteessä voit tutustua seuran toimintaan ja erityisesti Lauri Viita –museoon. Paikalla on museo-oppaita ja runomatto, jolle voit istahtaa ja koota Lauri Viidan runoista omia versioitasi! Runot kuvataan ja niistä tehdään galleria Lauri Viita –museon nettisivuille. Lisäksi saat tietoa Lauri Viita 100 vuotta –juhlavuoden syksyn ohjelmasta.

 

Lavis-lavatanssijumppa

Helppoa, hauskaa ja hikistä LAVIS-lavatanssijumppaa.

 

Liikkuva Tampere

Tavoitteemme on tamperelaisten liikkeen lisääminen ja Tampereen alueella toimivien liikuttajien näkyväksi tekeminen. Tule katsomaan mistä löydät tietoa lähialueesi liikkumismahdollisuuksista!

 

Liikunta- ja tanssistudio FIILIS FITNESS

Liikunta- ja tanssistudio FIILIS FITNESS tarjoaa ryhmäliikuntatunteja laajalla skaalalla Tampereen keskustan tuntumassa, Tampereen Pienteollisuustalossa. Tarjonnan kulmakivet ovat erilaiset tanssi-, kehonhuolto- ja lihaskuntotunnit, joita ohjataan taidolla ja tunteella sekä erityisesti yksilöllisellä otteella. Fiiliksellä ei ole pitkäaikaisia jäsenyyksiä, vaan maksat siitä mitä käytät: meille voit tulla liikkumaan kertamaksulla, 10-kerran tai kuukausikortilla. Tutustu lisää: www.fiilisfitness.fi

 

Lost In Music

Tule tutustumaan Lost In Music -kaupunkifestivaalin ohjelmaan jo ennakkoon, osta lippuja alennettuun hintaan tai muuten vain fiilistele musiikkia kanssamme!

 

Maailma, me kaikki ry

Afrikkalainen basaari, koruja, vaatteita, arpajaiset, toiminnan esittelyä. Tuotto Gambian lasten hyväksi.

 

MAD SCIENCE PIRKANMAA

Mad Science tarjoaa ainutlaatuisia, innostavia  ja käytännönläheisiä tiedeohjelmia Pirkanmaan 3-12 vuotiaille lapsille. Palvelemme kuudessa eri kategoriassa. Tarjoamme tiedekerhoja, koulutiedepajoja, tiedetapahtumia, tiedeleireja, varhaiskasvatustiedepajoja ja tietysti tiedesynttäreitä. Meidän kanssa on aina hauskaa! Tule kokeilemaan miten innostavaa tiedeopetusta voi olla!

 

Makumba Dance School

Tanssikoulu Makumban pisteellä voi kokeilla erilaisia karibialaisia tansseja, kuten salsa, merengue, bachata ja reggaeton, sekä osallistua arvontaan, jossa voi voittaa ilmaisia tanssitunteja. Tanssikoulun värikäs henkilökunta myös viihdyttää ohikulkijoita spontaaneilla tanssiesityksillä.

 

Mansen Voima

esittelee kilpakädenvääntöä. Seuralla on edustusta aina EM- ja MM-kilpailuja myöten.

 

Manse PP

Manse PP kutsuu haastamaan pesäpallon huippupelaajat taitokisaan, jossa vaaditaan pehmeää kosketusta ja hyvää tasapainoa.

 

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa Finfami ry

Edistää omaisten selviytymistä ja hyvinvointia, kun läheisellä on mielenterveysongelmia tai mielenterveys- ja päihdeongelma. Pisteellä onnenpyörä.

 

MPK PIRKOTU

MPK PIRKOTU esittelee vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen koulutustarjontaa Pirkanmaalla.

 

Musiikkikoulu Musiikkitoteemi

Musiikkikoulu Musiikkitoteemin toiminnan esittelyä ja Vekarasoittimiin tutustumista.

 

NAGUAL

Kultasepän työn esittelyä.

 

Naisten Pankki

Tampere Naisten Pankin maailman parhaat letut.

 

Nuoret Kotkat

Askartelua ja ohjelmaa lapsille.

 

Nuorisopalvelut

Nuorten Tampere! Tampereen kaupungin nuorisopalvelut esittäytyy ja kertoo syksyn ajankohtaisesta toiminnasta ja tulevista tapahtumista.

 

Oikeutta eläimille

Astu virtuaalimatkalle eläinten maailmaan! Esitämme uutta tekniikkaa hyödyntävää, tuotantoeläimistä kertovaa virtuaalitodellisuuselokuvaamme. Tule kokemaan maailma tuotantoeläimen silmin, tai vain juttelemaan eläinten oikeuksista. Toimimme tinkimättömästi eläinten puolesta – jo vuodesta -95.

 

Oriflame Kauneuspiste

Oriflame kosmetiikkatuotteiden esittely ja Wellness -hyvinvointituotteiden maistiaisia. Voit osallistua Oriflame- tuotepaketin arvontaan.

 

Pieni- ja Isokenkäiset Pikry ry

Esittelemme yhdistyksen toimintaa, johon sisältyy mm. pitkien ihmisten edunvalvontaa ja toimintaesteisyyden vähentämistä.

 

Pirelli Ralli

SM-rallin viimeinen osakilpailu Pirelli Ralli ajetaan Tampereella 23-24.9.2016. Perjantai-iltana ajetaan Teivon Ravikeskuksessa Pirelli Rallin yleisöerikoiskoe EK1.

Tule katsomaan ralliautoa ja kokeilemaan erikoiskokeen ajamista simulaattorilla!

 

Pirkanmaan Jätehuolto Oy

Jätteiden lajitteluleikki lapsille. Neuvontaa jätehuollon uusista jutuista.

 

Pirkanmaan kilpirauhasyhdistys ry

Yhdistyksen esittelyä sekä arvonta.

 

Pirkanmaan pelastuslaitos

Pirkanmaan pelastuslaitoksen osastolla on kalustoesittelyä, turvallisuustietoa sekä leikkimielisiä kilpailuja. Lapsille sammutustehtävä.

 

Pirkanmaan Sininauha ry

Pirkanmaan Sininauha ry on vuonna 1961 perustettu seutukunnallinen yhdistys. Toimialojamme ovat työllisyydenhoito, nuorisotyö, huumekuntoutus, asumispalvelut ja päivätoiminta, vertais- ja vapaaehtoistoiminta sekä erilaiset hankkeet. Toimintamme pohjaa riippuvuuksista vapaan elämäntavan tukemiseen.

 

Pirkanmaan Vammaistyö ry

Yhdistyksen toiminnan esittelyä, myyntituotteita sekä arpamyyntiä ja PirVa-nuken väritystehtävä. Myynnissä myös kahvia, lättyä ja makkaraa.

 

Pirkkalan Sode

Sotilaskotitoiminta harrastuksena.

 

PirMu ry

Munuais ja maksapotilaiden sekä elinsiirron saaneiden oma järjestö Pirkanmaalla

 

Pirpy

Pisteellämme voit tutustua pyörätuolitanssiin. Kokeile ja ihastu!

 

Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry

Pirteätä yrittäjätoimintaa Pispala-Pyynikin alueella!

 

Poikakuoro Pirkanpojat

Etsimme uusia 7-10 -vuotiaita poikia laulamaan Poikakuoro Pirkanpoikiin. Tällä hetkellä kuorossa laulaa noin 60 poikaa Tampereelta ja ympäristökunnista. Kuoro laulaa neliäänisesti, poikien ikähaarukka on 8-18v. Kuoron monipuolisessa ohjelmistossa on muun muassa Bachia, Mozartia, oopperamusiikkia, virsiä, suomalaista kansanmusiikkia sekä pop-musiikkia. Kuoro esiintyy säännöllisesti Tampereella ja muualla Suomessa, teemme myös matkoja ulkomaille. Kuoron taiteellisena johtajana toimii MuM Jouni Rissanen. Kuoron käytännön asioita hoitaa kuorovanhemmista koostuva johtokunta. Pisteeltämme löytyy mm. tietokilpailu!

 

Pole Academy 

 

Poltesali

Poltesali on Pohjoismaiden suurin toiminnallisen harjoittelun valmennuskeskus.

 

POP Pankki

Tule noutamaan herkullinen jäätelömaistiainen osastoltamme!

 

Punainen Risti Tampere

Punaisen Ristin toiminnan esittelyä. Osaatko autta - voit testata ensiapu tietojasi ja -taitojasi. Lapsille jaossa mm. ilmapalloja.

 

Pyrintö Cheer Team

Cheerleadingin lajiesittelyä ja testausta. Esittelyssä on niin harraste- kuin kilpatoimintamme. Pyramideja, stuntteja, ilma-akrobatiaa ja kaikkea muuta lajiin liittyvää. Tule tutustumaan Pyrintö Cheer Teamin toimintaan ja seuraamaan vauhdikasta meininkiä pisteellemme!

 

Rahvaanmusiikin kerho

RAHVAANMUSIIKKIA 17 VUOTTA!  Puistossafiestassa esittäytyy Rahvaanmusiikin kerho. Rahvis tarjoaa kansanmusiikkia arkiasussa kansan syville riveille! Rahvaanmusiikin kerho on vuonna 1999  perustettu kaikille avoin yhdistys, joka tekee tunnetuksi kansanmusiikkia ja kansantanssia kaikissa muodoissa. Näkyvintä toimintaa on kerran kuukaudessa Tampereella Kulttuuritalo Telakalla järjestettävä klubi-ilta, jonne kaikenlaisen musiikin ystävät ovat tervetulleita.   Tule tutustumaan syksyn tapahtumiin ja tapaamaan rahvislaisia. Voit liittyä Rahvaanmusiikin kerhon jäseneksi maksamalla 10 euron vuotuisen jäsenmaksun. Jäsenkortilla saat etuja, kuten halvemman sisäänpääsyn Rahvaanmusiikin kerhon tapahtumiin. Lisätietoja www.rahvaanmusiikinkerho.net  Mukana myös lauluryhmä Rahvaan Laulu, jota Puistofiestan aikaan pääsee kuulemaan myös Puistokonsertissa Amurissa klo 14.

 

Rantaperkiön Isku

Pisteellä seuran toiminnan esittelyä esim. harrasteliikunta sekä kilpailulajeista joukkuevoimistelu. Mahdollisuus kokeilla voimisteluvälineitä sekä ihastella upeita kilpailupukuja. Muutamalla liikuntapisteellä voi myös testata taitojaan.

 

Ravintola Henriks

Henriks on mukana Tamperrada Pintxos -viikolla 15.-19.8. ja Hämeenpuiston Puistofiestassa annamme viikoilta hieman esimakua. Henriksin henkilökunta tarjoilee pieniä pintxos-tyylisiä makupaloja kahden euron kappalehintaan. Tervetuloa maistelemaan!

 

Roiskis 

Tarjoamme teatteri-ilmaisun opetusta keskustassa. Pisteellämme teatteri-ilmaisun esittelyä toiminnallisesti non stoppina. Teatteri-ilmaisun harjoitteita dvd- ja kuvakoosteen muodossa.

 

Räätälistudio BQ

Räätälistudio BQ esittelee mittatilauspukujen maailmaa ja pureutuu pukukoodeihin.

 

Sambakoulu Roseira

Sambakoulu Roseiran toiminnan esittelyä. Pisteellä pääsee näkemään samba-asujen osia sekä testaamaan baterian eli rumpuryhmän soittimia.

 

Sanataideyhdistys Yöstäjä

Yöstäjän yövoimatoimistosta löydät itsellesi sanataiteellisen harrastuksen, joka voi johtaa sinut aivan uudelle uralle! Toimistomme virkailijoiden avulla herätät kielellisen luovuutesi ja pääset kokeilemaan sanataidetta.

 

SDP

Esittelypiste ja toimintaa.

 

SDPL:n Tampereen Aluejärjestö ry

"Onnenpyörä" ja lasten leiri- ja kerhotoiminnan esittelyä.

 

Seigikai

Yhdistyksemme pisteellä esitellään Aikidoa ja Iaidoa, jotka ovat japanilaisia kamppailulajeja.   Päivän aikana pidetään useita näytöksiä, ja yleisöllä on näytösten välissä mahdollisuus tulla kokeilemaan lajeja. Osallistumalla arvontaan yhdistyksemme pisteellä voit voittaa syksyn perusharjoitukset ilmaiseksi!

 

Setlementti Tampere ry

Kun OmaPolku ja Setlementtiyhdistys Naapuri yhdistyvät 1.8.2016, syntyy Setlementti Tampere ry. Toimintapisteessä NEOT-OmaPolku -rintanappipaja, Välitä!-yksikön vetämiä rentoutushetkiä (klo 12, 13 ja 14), arpajaiset, eri yksiköiden toiminnan esittelyä ja yllätyksiä.

 

SirkusRakkausPumPum ry

Katutaidetta ja pyörätuolitanssia! Haluamme esitellä supersuositun yhdistelmän, taiteen ja tanssin yhteistyössä Pirkanmaan pyörätuolitanssijoiden kanssa. Spraymaalaamista pääsee kokeilemaan turvallisesti ja ohjatusti 5 euron materiaalimaksulla.

 

SPR Veripalvelu

Esittelemme  SPR Veripalvelun toimintaa, kerromme verenluovutuksesta ja vastaamme verenluovutussoveltuvuuteen liittyviin kysymyksiin. Toimipisteellä on myös aktiviteettitehtävä; joko onnenpyörä tai monivisa

 

Studio Loisto

Studio Loiston hius-ja kauneus sekä hierontapalvelut tuovat piristystä päivän lookkiin ja hoitavat kropat kuntoon.

 

Suomen Hopeanuoli-fanit ry

Tervetuloa tutustumaan Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n toimintaan! Yhdistyksemme tarkoituksena on lisätä Hopeanuoli- ja Weed-anime- ja mangasarjojen tunnettavuutta Suomessa, ja tuoda niiden fanit yhteen! Pisteeltämme löydät onnenpyörän sekä aiheeseen liittyvää lukemista.

 

Tai Shin Mun kung fu

Voit tutustua perinteisen kiinalaisen taistelutaidon harjoitteluun katsomalla, kysymällä tai osallistumalla lyhyisiin opetustuokioihin, joissa voit kokeilla ja oppia kung fun perusteita.

 

Taideyhdistys Elo ry

Taideyhdistys Elo ry on 1991 perustettu kuvataiteen harrastajien yhteisö. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää harrastajien taiteellista toimintaa Tampereella ja lähikunnissa.  Järjestämme mm: - kokouksia, taideiltoja ja esitelmätilaisuuksia - koulutusta ja kursseja kuvataiteen harrastajille - taidenäyttelyitä ja taidekilpailuja omille jäsenilleen - vuosittaisen jäsenten yhteisen taidenäyttelyn sekä pienempiä ikkunanäyttelyitä - matkoja ja retkiä kiinnostaviin taidekohteisiin kotimaassa ja ulkomailla - kesäisin viikottaisia tapaamisia ulkona piirtelyn merkeissä  - lisäksi jäsenten omia yksityis- ja ryhmänäyttelyitä  Jäseniä Elossa on nykyisin yli 120. Yhdistys täyttää 25 vuotta elokuussa 2016, jota juhlistamme mm. Elämyksiä-näyttelyllä Haiharan taidekeskuksen tallissa syyskuussa.

 

TAKU

Kuntoliikuntalajien esittelyä.

 

Tamko

Kaikkien Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden yhteinen opiskelijakunta. www.tamko.fi

 

Tampere Pétanque TPQ

Pelaamisen esittelyä, petankkikuulien heiton kokeilua, tietoa pelistä, säännöistä, harrastusmahdollisuuksista ym.

 

Tampere Rugby Club

Tule tutustumaan maailman kolmanneksi suosituimman palloilulajin, rugbyn, saloihin. Pisteellä voit ottaa tuntumaa rugbypallon syöttämiseen sekä taklaustyynyihin ja kysellä rugbyaiheisia kysymyksiä Tampere Rugby Clubin pelaajilta.

 

Tampereen 4H-yhdistys

Tietovisailua ja muuta mukavaa toimintaa koko perheelle.

 

Tampereen A-Kilta ry

Tarjolla tietoa päihteettömästä A-Kiltatoiminnasta, jättiläisfortuna-peli, mehua ja iloista mieltä!

 

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry

Nozomin toimintapisteellä esitellään aikidoa lajina ja Nozomin toimintaa. Tatamilla tapahtuu koko päivän ajan ja kiinnostuneiden on myös mahdollista tulla itse kokeilemaan aikidoa ja liikkumista tatamilla.  Lisätietoa aikidosta ja Nozomista www.nozomi.fi

 

Tampereen Demarinuoret

Aktiviteetteja nuorille sekä vapaata keskustelua nuoria kiinnostavista asioista.

 

Tampereen Espenaati

Tampereen Espenaati -kirjan myynti.

 

Tampereen ev.lut. seurakunnat

Musiikkia, iloa ja sanomaa. Tule moikkaamaan tai juttelemaan, nauttimaan musiikista, rakentamaan ja pelaamaan, hiljentymään, kuulemaan syksyn tapahtumista, tutustumaan seurakunnan toimintaan ja harrastusmahdollisuuksiin, jätä esirukouspyyntö, kohtaa ja tule kohdatuksi. Paikalla Tampereen ev.lut.seurakuntien väkeä.

 

Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli

Improvisaatioteaatteri Snorkkelin syksyn 2016 ohjelmiston esittelyä, tarjouksia sekä kilpailu, josta voit voittaa liput Snorkkelin Impromusikaaliin.

 

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry

Tule osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa ilmaiset jumpat!  Luvassa myös lapsille ja lapsenmielisille temppuilua erilaisilla välineillä. Aikuisille tarjolla taukojumppaohjeita välineillä ja ilman.

 

Tampereen Kalevalaiset Naiset

Poimimme menneestä marjat ja annamme huomisen hersyä. Tule tutustumaan aarrearkkuun, josta ammennamme tietoja, taitoja ja elämyksiä. Pääset osallistumaan myös elävän värityskirjan värittämiseen!

 

Tampereen Karjala-seura ry

Karjalaisen kulttuurin ja Karjala-seuran toiminnan esittelyä: Perinnekäsityödemonstraatiot (etupistokirjonta ja neulakinnas). Keskustelua ja kysymyksiin vastaamista. Kirjallisuutta, karttoja. Väritystehtäviä ja sukuperunan täyttämisen ohjausta. Arpajaiset. Lapsille kasvomaalausta. Seuran tuotteiden, esim. korttien, pienimuotoista myyntiä. Myynnissä karjalanpiirakoita.

 

Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelujen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan pisteellä puistotilaa ottaa haltuun aikuisille ja lapsille soveltuva yhteisötaidetyöpaja. Jaossa tietoa syksyn kulttuuri- ja tapahtumatarjonnasta.

 

Tampereen kaupunginkirjasto

Kirjastoauto Kustaa paikalla.

 

Tampereen Keskustajärjestöt

Kepeästi Keskustalaisesti kaupungin kehittämisestä kesäpäivänä!  Kahvi- ja mehutarjoilua, tapaamisia.

 

Tampereen kesäyliopisto

Tampereen kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta, sekä muuta ammatillisiin ja sivistyksellisiin osaamistarpeisiin vastaavaa koulutusta. Kesäyliopiston koulutus on avointa kaikille iästä ja aikaisemmasta koulutuksesta riippumatta. Kesäyliopiston toimintapisteellä on mahdollista osallistua 100€ arvoisen opintolahjakortin arvontaan. Lahjakortin voi käyttää haluamaansa kesäyliopiston kurssiin. Lisäksi opettajamme Jessica Zhang pitää kaksi tunnin mittaista Taijin alkeistuntia (klo 12.00-13.00 ja 13.30-14.30). Taiji-opastustunnille voi osallistua kuka vain lajista kiinnostunut!

 

Tampereen Kisatoverit

Tampereen Kisatoverit on 1920 perustettu urheiluseura, jolla on vahva historia ja yhteishenki. Toimipisteellä on Tampereen Kisatoverien toiminnan yleistä esittelyä sekä jalkapallon lajiesittelyä, laukaisututkan kokeilua, joukkuevoimistelun lajiesittelyä ja välinekokeiluja. Pisteellä myös kasvomaalausta.

 

Tampereen Komediateatteri ja Suomen Teatteriopisto

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Komediateatterin syksyn ohjelmistotarjontaan sekä Suomen Teatteriopiston toimintaan!

 

Tampereen kontakti-improvisaatio ry

www.treki.fi

Kontakti-improvisaatio on hauska ja monipuolinen vapaan tanssin muoto, joka sopii kaikille. Tule tutustumaan Tampereen kontakti-improvisaatio ry:n toimintaan ja kokeilemaan tanssia itsekin.

 

Tampereen lapsi- ja nuorisokuoro

Tampereen lapsi- ja nuorisokuoro on harrastuskuoro, joka on tarkoitettu n. 6 - 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kuorot harjoittelevat maanantaisin 17.00-18.30. www.tampereenlapsijanuorisokuoro.com

 

Tampereen laskuvarjokerho

Tampereen laskuvarjokerho esittelee laskuvarjohyppäämistä, laskuvarjokalustoa ja toimintaansa hämeenpuistossa. Paikalla esittelijöitä, jotka vastailevat kiinnostuneiden kysymyksiin.

 

Tampereen Lokit ry.

Partiolippukunta Tampereen Lokit esittelee toimintaansa ja tarjoaa toimintapisteellä mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia retkeilyaktiviteetteja.

 

Tampereen Metodistiseurakunta

Seurakuntamme toiminnan esittelyä. Lapsille erillistä toimintaa. Mehu/kahvitarjoilua.

 

Tampereen Naisvoimistelijat TNV

Seuran toiminnan sekä tarjonnan ja lajien esittelyä ja kokeilua käytännössä.

 

Tampereen Namika

Koko perheen tekemistä liikunnan, partion ja musiikin kanssa.

 

Tampereen NNKY

Tampereen NNKY esittelee monipuolista toimintaansa. Tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea tämä yli 110 vuotta vanha kristillinen naisjärjestö tarjoaa!   Pisteellä on mm. mahdollisuus kokeilla tuolitanssia ja tutustua kristilliseen matalan kynnyksen Gospel-lattarit™-tanssitreeniin.  Lisätietoja www.tnnky.fi

 

Tampereen Partiolaiset ry

Pisteellä pääsee tutustumaan Tampereen alueen lippukuntiin ja kyselemään partioharrastuksesta. Pisteeltä löytyy myös erilaisia jättipelejä mm. huojuva torni.

 

Tampereen Perussuomalaiset

Tule keskustelemaan ajankohtaisista tai muuten vain mieltäsi askarruttavista poliittisista aiheista. Tavattavissa kansanedustajia, valtuutettuja ja muita aktiiveja. Tarjoamme pikkupurtavaa. Tervetuloa!

 

Tampereen puutarhaseura ry

Seuran toiminnan esittelyä, puutarha- ja pihaneuvontaa sekä vähäistä taimimyyntiä.

 

Tampereen Pyrintö

Lajitoiminnan esittely ja urheiluvarustekirppis.

 

Tampereen Radioamatöörit Ry

Tampereen Radioamatöörit esittelee radioharrasteen sisältöä ja toimintaa eri osa-alueineen, esittelyssä myös radiolaitteita laidasta laitaan. Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan!

 

Tampereen Reumayhdistys ry

Tule tutustumaan Tampereen Reumayhdistyksen toimintaan sekä kuulemaan ajankohtaisista asioista.

 

Tampereen Runo- ja Kulttuuriyhdistys TaRu ry

Yhdistys järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia. Toiminnallaan yhdistys haluaa vaikuttaa ihmisten elämänlaadun parantamiseen ja eri sukupolvien välisen sosiaalisen vuorovaikutuksen lisäämiseen. Toimipisteessämme  voit lukea runoja ja kävijät saavat mukaansa tulevan syksyn ohjelmamme sekä runokäärön.

 

 

Tampereen seudun ammattiopisto

Tampereen seudun ammattiopistossa on tekemisen meininki. Tredu tarjoaa koulutusta nuorille, aikuisille, oppisopimuksella sekä työ- ja yrityselämälle.

 

Tampereen seudun Näkövammaiset ry

Tampereen seudun Näkövammaiset esittelevät toimintaansa. Pisteellä voi kokeilla erilaisia näkövammaisuuksia kuvaavia laseja ja saada tietoa näkövammojen haitoista. Esillä myös pistekirjoitusta ja näkövammaisten käsityö- ja liikuntaharrastusten esittelyä.

 

Tampereen Seudun Selkäyhdistys

Kerromme miten terveyttä edistävän tiedon jakamisen ja liikuntatoiminnan avulla ehkäistään kaiken ikäisten selkäongelmia, edistetään työelämään kuntoutumista sekä ylläpidetään toimintakykyä. Tänä vuonna korostuu erityisesti miesten ja nuorison saaminen mukaan liikuntaryhmiin. Pisteellämme voit kokeilla erilaisia tasapainoharjoituksia ja -välineitä.

 

Tampereen Taekwon-Do seura

Toimintapisteellä esitellään ITF Taekwon-Doa lajina sekä Tampereen Taekwon-Do seuran toimintaa.

 

Tampereen Urheilijat -38

TU-38:n toiminan tarkoituksena on harjoittaa jäsentensä keskuudessa urheilua sen eri muodoissa ja sen avulla kohottaa kuntoa ja henkistä terveyttä.   TU-38 tuottaa menestyviä urheilijoita sekä järjestää laadukasta yleisurheilun valmennusta kaiken ikäisille ja tasoisille urheilijoille.   Toiminnan lähtökohtana on laadukas urheilijakeskeinen palvelu, joka sytyttää käyttäjälleen liikuntaan ja yleisurheiluun syvän elinikäisen suhteen.  TU-38:n yleisurheilujaoston tavoitteena on saada urheilija jatkamaan seuran toiminnassa urheilu-uran jälkeenkin erilaisissa ohjaus- ja valmennustehtävissä, seuran toimitsija- ja  johtamistehtävissä omien kykyjen, tavoitteiden ja halujen mukaisesti. Pisteellämme voit kokeilla erilaisia urheiluvälineitä.

 

Tampereen Valokuvausseura ry

Kuvauta itsesi tai lapsesi ystävällisten Siperian husky -koirien kanssa, tai tule muuten vaan juttelemaan valokuvauksesta. Otamme myös some-kokoisia henkilöpotretteja ja kaverikuvia omaan yksityiseen käyttöön. Kuvat saat saman tien veloituksetta sähköpostiisi. Yhteistyössä: www.valokuvausseura.fi, www.gegwen.com (husky-safarit)

 

Tampereen Vasemmistonuoret

Tule Tampereen Vasemmistonuorten pisteelle puhumaan politiikkaa ja kaatamaan hallitus!

 

Tampereen Yritys

Seuran harrastusmahdollisuuksien esittely: Varttuneiden kuntoliikunta, tyttöjen tanssillinen voimistelu/joukkuevoimistelu, liikuntakerho, kilpailu/kuntoilulajit: pyöräily, hiihto, erityisryhmien jääkiekko. Pisteellämme voit testata eri lajeissa tarvittavia urheiluvälineitä.

 

Tamperelainen Kokoomus

 

TaMRU - Tampereen Reserviupseerit

Reserviupseeritoiminnan esittelyä sekä aktiivien henkilökohtaisesti kertomana että esittein.  Näytteillä mm. jotosten eli partiotaitokilpailujen vaellusvarusteita ja partion majoite. Toimintapisteen luona myös Tampereen Reserviläisten ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen pisteet.

 

Tanssikoulu Dance Actions

Esittelyssä tanssiharrastus ja tanssikoulu Dance Actionsin toiminta. Pisteellä tietoiskuja tanssista, tanssikurssien arvontaa, pienimuotoista tanssiopetusta/tanssiesityksiä.

 

Tanssistudio Razzmatazz

Tanssistudio Razzmatazzin toiminnan esittelyä, tietoa eri tanssilajeista kaiken ikäisille 1-vuotiaasta lähtien. Syksyn aikataulut ja näytetunteja.

 

Tanssiteatteri MD

Tanssiteatteri MD esittelee syksyn ohjelmistoaan. Pieni lelukauppa -esityksen hahmot vierailevat toimintapisteellä päivän aikana.

 

Tanssivat Kortit - Dancing Cards

Tanssivat kortit ovat monikäyttöisiä luovaan liikkumiseen innostavia taideteoksia. Jokainen kortti on tuotettu yhteistyössä tanssitaiteilijan ja valokuvaajan kanssa. Jokaiseen korttiin on kirjoitettu tanssitaiteilijan kehittämä liiketehtävä ja korttiin kuuluu katseluoikeus liiketehtävään liittyvään tanssivideoteokseen. Tanssivat kortit sopivat käytettäväksi yksin tai ryhmässä mm. oman liikekielen tutkimiseen, kehon- ja tilanhahmottamisen syventämiseen, liikuntaharjoitteluun ja koreografiseen työskentelyyn. Tanssivat kortit sopivat kaikenikäisille 7-vuotiaasta ylöspäin aina aloittelijoista tanssinammattilaisiin. Pienempien lasten kanssa kortteja voidaan luettavien liiketehtävien sijasta käyttää visuaalisena inspiraationa leikille. Tanssivat kortit -tanssitunnit alkavat Tampereella syksyllä 2016, joten tervetuloa paikanpäälle testaamaan ja tanssimaan tanssivien korttien kanssa!Lisätietoa Tanssivista korteista saat täältä; http://www.dancingcards.com/finland/

 

TaTU Tampere

Liikunnallista toimintaa lapsille. Nuorimmat lapset voivat tehdä yhdessä vanhemman kanssa.

 

Teatteri Mukamas

Teatteri Mukamas menossa mukana!

 

Teatteri Siperia

Teatteri Siperian esittelyä, lipunmyyntiä ja Puistofiestan kunniaksi tarjouksia lipuista!

 

Teatteri Telakka

Tietoa teatterista sekä pientä ohjelmaa.

 

TFW Tampere

Pisteellä: Leikkimielinen kilpailu, jossa voi voittaa 1 kk:n treenit. Yleistä toiminnan esittelyä.

Training For Warriors Tampere (TFW Tampere) on kaikille tavallisille ihmisille, oman arjen taistelijoille, suunnattu uudenlainen treenisali. TFW:llä harjoitellaan kokonaisvaltaisesti pienryhmissä aina valmentajan ohjauksessa. Meillä kehityt ja saavutat tuloksia. Ota homma haltuun www.tfwtampere.fi


TKT-Nääsvääntö

Kädenvääntö on kilpaurheilumuoto ja vapaa-ajan harrastus, jossa kaksi ottelijaa mittelevät voimasta ja taidosta. Kilpakädenvääntöön kuuluu aina virallinen kädenvääntöpöytä ja kisatilanteessa on mukana tuomari, joka huolehtii ottelun aloitusasennon tasapuolisuudesta, sääntöjen noudattamisesta ja ottelijoiden turvallisuudesta. Kädenväännön tekniikka perustuu aina kykyyn suunnata voimaa tarkoittamallaan tavalla hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja vastustajan heikkouksia. Tule tutustumaan lajiin ja pääset oppimaan perustekniikan lajin huiippujen opettaessa kädestä pitäen.


Tmi. Reima Räsänen

Reima Räsänen kertoo hieronnan hyödyistä, sekä esittelee erilaisia välineitä. Jaossa myös venytysohjeita. Pientä maksua vastaan 15min. hieronta.


TRES

Vapaaehtoisen maanpuolustustyön esittely. Laser-ammuntaa.


TTNV

Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden toiminnan esittelyä; joukkuevoimistelua ja jumpparyhmiä lapsille ja aikuisille.  Toimintapistellä saa kokeilla erilaisia voimisteluvälineitä.

TUL-Tampere

Halisko temppu-rata ja piirin toiminnan esittely. Halisko mukana toimintapisteellä.


Tunturikerho Kolbma

Tunturi- ja eräretkeilyväen iloinen kohtaamispaikka. Paikalta voit löytää ystävän retkillesi päiväksi, yöksi tai viikoksi. Lappifanien ehdoton kohtaamispaikka.


Työväenmuseo Werstas ja Lenin-museo

Työväenmuseo Werstaan ja Lenin-museon yhteinen esittelypiste jakaa tietoutta uudesta ja erilaisesta Lenin-museosta sekä Werstaan tulevista näyttelyistä ja tapahtumista. Poikkea samalla myös Lenin-museossa, mikä sijaitsee Tampereen työväentalolla Hämeenpuiston laidalla!


UiTa vesipallo

UiTa:n uintitoiminnan ja vesipallotoiminnan esittely. Syksyllä alkavaan toimintaan kaivataan uusia innokkaita junioreita kaikkiin ikäluokkiin (-99 - 04 syntyneitä).


Vakuutusyhtiö Turva

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Tärkeät asiat kannattaa turvata ja silloin on hyvä kääntyä paikallisen ammattilaisen puoleen. Tule viihtymään tamperelaisen vakuutusyhtiö Turvan osastolle. Luvassa leikkimielinen kilpailu ja kivoja palkintoja.


Vapepa Tampere

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) eri toimintamuotojen esittelyä kuten ensihuolto,henkinen tuki ja maalta/ilmasta käsin tapahtuva kadonneen henkilön etsintä. Paikalla mm. pelastuskoiria, joita saa tulla myös rapsuttelemaan.


Varala-Tiimi

Varala-Tiimi esittelee Taitoluistelujaostonsa toimintaa, johon kuuluvat luistelukoulut, kilpa-ja harrastusryhmät, soveltava luistelu ja Special Olympics toiminta, aikuisluistelu ja muodostelmajoukkue Team Ice Passion.

Toimipisteellä on oheisharjoitteluun kuuluvaa toimintaa.


Vastedes ry

Kulttuuriyhdistys Vastedes esittelee toimintaansa ja järjestää leikkimielisen kierrätyskilpailun. Mukana myös muita vihreitä yhdistyksiä.


Vauhtisammakko, Rela-hierojat

Vauhtisammakon juoksukoulu ja Rela-hierojat antavat juoksutekniikkavinkkejä sekä pikahierontoja yhteisellä pisteellään. Tule kysymään neuvoja juoksuusi tai rentoutumaan hieronnan parissa!

 

------------------------------------------------------------------------------------

Tapahtuman järjestävät Tampereen kaupungin tapahtumatoimisto ja Kulttuuripalvelut.

 

Lisätietoja:

Vastaava tuottaja

Saara Saarteinen

Tapahtumatoimisto

040 801 6222 

saara.saarteinen@tampere.fi

 

Tuottaja

Inka Helin

Tapahtumatoimisto

040 800 4191

inka.helin@tampere.fi 

 

Koordinaattori

Jaakko Laurila

Kulttuuripalvelut

050 5232 134

jaakko.laurila@tampere.fi